Ventil cu bilă pe reglabil Lockout

Ventil cu bilă pe reglabil Lockout
Detalii produs

Cod: ABVL01 /ABVL02

Ventil cu bilă pe reglabil lockout
Pblocaj de supapa olypropylene
Blocaj dispozitive de inchidere a supapelor multe tipuri de supape sub presiune, inclusiv: mingea ventil, robinet fluture, supapa cilindru, clapeta, plug valve pneumatice. Dispozitivele reglabile si universale sunt disponibile pentru flexibilitate suplimentare.
Dispozitive de blocaj mici va bloca conducte cu diametre de măsurare la ½" la 3". Dispozitivele noastre de blocaj Ventil cu bilă pe mare puteţi bloca în conducte care variază de la 2" la 8" în diametru. Dispozitiv de material, de asemenea, variază în funcţie de aplicaţie.

  1. Blocaj reglabil Ventil cu bilă este fabricat din polipropilena, rezistent la fisurare şi abraziune, rezistente la conditii de temperatura extreme de vreme.

  2. Cele două jumătăţi de blocaj cuprinde ghidajul de Ventil cu bilă pentru a asigura-l la activarea accidentală a valvei.

  3. Polipropilena robinet lockout este equippedtogether cu Lacăte. Lacat blocat trecerea max diametrul este de 9mm.

  4. Toate culorile sunt disponibile, în mod normal, rosu in stoc.

Cod

Descriere

ABVL01

Potrivit pentru tevi 1/2" la 2.5" în diametru, deschise pe conducte de 1/2" la 1,25"

ABVL02

Potrivit pentru tevi 2" la 8" în diametruSpecial concepute în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale, noastre reglabile Ventil cu bilă lockout făcute de unul dintre profesionale producatori si furnizori de produse de blocaj din China - LOCKEY. Sunteti invitati sa en-gros personalizat reglabil Ventil cu bilă pe lockout fabricate în China la preţ ieftin cu fabrica noastră, şi de asemenea, oferim gratuit eşantion.

Anchetă