Mare valva Universal Lockout

Mare valva Universal Lockout
Detalii produs

Cod: UVL01

Blocaj de mare valva universale cu blocarea braţul
Amblocaj de supapa ndustrial
Sisteme de blocaj universal valve sunt versatil, accidentat, uşor de utilizat şi uşor - perfect pentru blocarea afară toate tipurile de robinete standard cu un singur dispozitiv. Acestea sunt concepute pentru a gestiona impactul suplimentar si rezista chimice făcându-le ideale pentru aproape orice mediu. Sisteme de blocaj universal complet pot fi achizitionate impreuna sau componentele lor individuale.

  1. Fabricate din oţel industriale grad şi nailon.

  2. Acest ventil industriale lockoutis un sistem modular, care vă permite să blocare afară de robineti de diferite tipuri şi dimensiuni. Nici un alt dispozitiv oferă astfel de flexibilitate şi securitate.

  3. Este un sistem de blocare supapă universală, whichused pentru a bloca afară mare pârghiile de supape, T-mânere şi alte dispozitive mecanice de greu pentru a asigura

Cod

Descriere

UVL01

Cu 1 braţ - pentru sfert Robineti

UVL02

Cu 2 brat - pentru 3, 4 sau 5-way Valve sau supape de blocare în "on", "off", sau "reglat" poziţie.

UVL03

Cu cablu filmate - folosind cablu racordare pentru poarta supape

UVL04

Clemă de bază, doar - pentru supape

UVL05

Cu 1 brat & filmate cablu - blocaj Universal supapa pentru majoritatea supape

Special concepute în funcţie de cerinţele dumneavoastră speciale, nostru universal mare valva lockout făcute de unul dintre profesionale producatori si furnizori de produse de blocaj din China - LOCKEY. Sunteti invitati sa en-gros personalizat mare valva universal lockout fabricate în China la preţ ieftin cu fabrica noastră, şi de asemenea, oferim gratuit eşantion.

Anchetă